Over Jade Life Design

Jade Life Design is een initiatief van Gerda van der Lecq – Postma. Zij heeft sinds 2010 Jade, Praktijk voor Shiatsutherapie, een bloeiende praktijk waarin zij Shiatsutherapie, Reading/Healing en coachingssessies geeft.

Zij doet dit met de overtuiging dat iedereen diep van binnen precies weet wat goed voor zich is, en laat dit cliënten ervaren door de verschillende behandelwijzen. Deze behandelwijzen hebben allemaal een belangrijke overeenkomst, ze worden gegeven vanuit een holistisch oogpunt.

In de praktijk blijkt dat je er heel veel aan kunt hebben de dingen net iets anders te benaderen, het vanuit een andere hoek te bekijken, om weer verder te kunnen. Vandaar dat Jade Life Design een eZine (Elektronisch Magazine) gestart is om te vertellen over de ‘Holistische Kijk’. In het eZine komen verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met ziekte en gezondheid en je eigen verantwoordelijkheid/mogelijkheden hierin. De artikelen gaan onder andere over de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), Oplossingsgericht Werken, ons energiesysteem en de chakra’s, en over hoe je denken je voelen beïnvloedt (affirmaties).

 

Hier vind je de privacyverklaring van Jade Life Design